pinterest logo

Disclaimer

Aansprakelijkheid:

Hoewel de website: www.cupcake-toppers.nl met veel zorg is samengesteld, kunnen er fouten in staan. De eigenaar vand deze website aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, ontstaan door het gebruiken van informatie op www.cupcake-toppers.nl.

Komt u fouten of onjuistheden tegen? Meld deze dan aan het beheer van deze site door een mailtje te sturen naar: info@cupcake-toppers.nl

Auteursrecht:

Van alle werktekeningen en afbeeldingen op deze site ligt het auteursrecht bij de eigenaar van www.cupcake-toppers.nl of heeft de eigenaar van deze site toestemming deze te gebruiken.

Het is niet toegestaan zonder toestemming afbeeldingen en/of werktekeningen van www.cupcake-toppers.nl geheel of ten dele te gebruiken voor commerciële doeleinden of eigen sites.

Zowel gekochte als gratis werktekeningen zijn uitsluitend voor eigen gebruik. Het is niet toegestaan werktekeningen gemaakt door www.cupcake-toppers.nl of cupcake toppers die gemaakt zijn m.b.v. werktekeningen van www.cupcake-toppers.nl te verkopen, tenzij daar schriftelijk toestemming voor gegeven is door de eigenaar van deze site.

Verantwoording niet zelfgemaakte foto's:

Foto beslag in kom door Taryn Elliott via Pexels

Wilt u bezwaar maken tegen het gebruik van informatie, afbeeldingen of werktekenigen op deze site? Neem dan contact op door een mail te sturen naar: info@cupcake-toppers.nl

Uw bezwaar zal worden beoordeeld en indien nodig zal de informatie, afbeelding of werktekening verwijderd of aangepast worden.