pinterest logo

Cupcake Topper Piloot

Afbeelding van de cupcake topper Piloot

Cupcake Topper:

Piloot

Omschrijving:

Leuke stoere cupcake topper voor kleine piloten.

Bestel in Etsy shop

Benodigdheden:

Printer
Papier
Schaar
Lijm
Prikker
Cupcake

Cupcake topper maken:

1. Print de werktekening en knip alle onderdelen grof uit.

Vliegtuig:

2. Pak de vouwplaat van het vliegtuig en knip de uiteinden recht af (afb. 1).

3. Vouw het vliegtuig op de vouwlijnen dubbel. Kijk op afbeelding 2 van de foto instructie om te zien naar welke kant je moet vouwen.

4. Smeer de achterkant van de propeller in met lijmen klap de twee aangrenzende vlakken erover en plak deze vast (afb. 3, 4).

5. Smeer de achterkant van het kleine rode vlak in met lijm en plak vast (afb. 4, 5). Vervolgens smeer je ook de achterkant van het grote rode vlak in met lijm en plakt ook deze vast (afb. 5, 6).

6. Knip nu het vliegtuig uit. Om het knippen van de propeller makkelijker te maken vouw je deze dubbel (afb. 7). Vouw de puntjes van de vliegtuigvleugels om naar boven, klap de propeller weer terug en prik met een schaar het witte puntje op het vliegtuig voor om er uiteindelijk een prikker door te kunnen steken(afb. 8).

Piloot:

7. Vouw het hoofdje op de vouwlijnen in een harmonica vorm om (afb. 8) en knip de ronde uiteindes netjes uit (afb. 9).

8. Besmeer de binnenzijde van de piloot in met lijm. Op de ronde uiteindes smeer je geen lijm. Leg de prikker op de juiste plaats en plak de piloot om de prikker heen vast. Klap de ronde uiteindes naar buiten om (afb. 10, 11).

Wolk:

9. Vouw de vouwplaat van de wolk op de vouwlijn dubbel en plak vast (afb. 13). Knip de wolk netjes uit en prik in het midden van de wolk met de schaar een gaatje om uiteindelijk de prikker erdoor te steken (afb. 14).

Voeg alles samen:

10. Smeer lijm op de onderkant van de ronde uiteindes van de piloot. Prik de prikker door het gaatje van het vliegtuig en plak de onderkant van de piloot vast op het vliegtuig. Tot slot prik je de prikker door het midden van het wolkje (afb. 15).

Foto Instructie:

afbeelding met uitleg over het inelkaar zetten van de cupcake topper Piloot

Extra:

Werk netjes en nauwkeurig dan wordt het resultaat ook mooi.

Bestel in Etsy Shop